Generelt om kurser

TILMELDING

Du tilmelder dig et kursus ved at skrive en mail til kursus@genau.dk. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os telefonisk på 27506481 for yderligere information og spørgsmål.

BETALING OG TILMELDINGSFRIST

Man kan tilmelde sig et kursus senest en uge før kursusstart. 
Genau fremsender en faktura hvor også betalingsfrist fremgår. Når fakturaen er betalt er man tilmeldt kurset med mindre andet aftales.

AFLYSNING/AFBUD

I tilfælde af aflysning fra vores side bliver kurset flyttet til et andet tidspunkt. Hvis du bliver forhindret i at deltage er det vigtigt, at du giver os besked hurtigst muligt sådan, så er der en mulighed for at vi kan omplacere dig. Dog ikke senere end en uge før kursusstart og her refunderes/faktureres 50% af kursets pris. Du er velkommen til at afgive din plads til en anden eller flytte din tilmelding til et andet kursus.

KURSUSGARANTI

Kurserne gennemføres når der er to eller derover som er tilmeldt. Der er et maksimum på otte deltagere. Det er muligt at vælge kursusdagene sammenhængende eller hver for sig. Du kan fx vælge “Introduktion til Drupal” i den ene måned og så følge op med “Drupal Webredaktør” måneden efter etc.

FORPLEJNING

Der er the, kaffe, vand ad libitum samt frokost, snacks og diverse på alle kurser.
Frokosten bestilles på selve kursusdagen.

UNDERVISNINGSMATERIALE

Ved kursusstart udleveres login til kursusserveren der både indeholder en dugfrisk installation af seneste version Drupal eller WordPress, en række øvelser samt undervisningsmateriale på dansk.

VERSIONER AF DRUPAL OG WORDPRESS

Undervisningen tager udgangspunkt i seneste officielle version af Drupal og WordPress.

UNDERVISNINGSFORM OG STIL
Undervisningen baserer sig på en kombination af oplæg/gennemgang af kontrolpanelet, kendte problemstillinger som igen følges op med øvelser. Man får også mulighed for at arbejde med eget projekt.TIDSPUNKT OG AFHOLDELSE
Kurserne finder sted mellem klokken 9.00 – 15.00 i et af Københavns maritime hjørner på Holmen – tæt på Operaen, Christiania og havnen.