Børnehuset Columbus er en integreret institution på Vesterbro i København – en af de største af slagsen i København. Genau har stået for design og udvikling af hjemmesiden bornehusetcolumbus.dk.

I forhold til mange andre institutionshjemmesider er Børnehuset Columbus ret avanceret med blandt andet forældre-login, så børnenes forældre kan logge ind og læse daglige opdateringer fra deres barns stue.

Den seneste version af hjemmesiden (lanceret i december 2013) er responsiv, så man nemt kan følge med på smartphone og tablet.

Teknisk er hjemmesiden udviklet i Drupal 7, og en række moderne features inden for html5, CSS3 og jquery er benyttet for at skabe ‘den gode brugeroplevelse’ – både for redaktører samt besøgende forældre.

Typografi

Typografisættet på hjemmesiden består af tre forskellige skrifttyper som alle bliver hentet ind fra vores konto hos Typekit .
Slutbrugeren mærker ikke noget til hvad der sker bag kulisserne – ej heller redaktørerne og services som Typekit giver os som designere og udviklere endnu bedre muligheder.

Typografisættet består af

overskrift

 

kampagneoverskrift

 

 

 

brødtekst