Cookies og privatlivspolitik

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
genau.dk

Istedgade 38

1650 København V
CVR: 29887624
info@genau.dk
Tlf 27 50 64 81


Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website, brugen af cookies eller vores Cookie- og privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os

Cookies - hva’ er det for noget?

En “cookie” er ikke andet end en lille tekstfil, som din browser gemmer og på den måde kan websitet genkendes næste gang du besøger det. Det er smart fordi at langt det meste indhold på hjemmesiden vil være det samme som sidste gang du besøgte det og du derfor ikke behøver at hente indholdet ned på ny.  


Det gør det også muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men aldrig personlige oplysninger.
En cookie er ikke et computerprogram, og den kan heller ikke indeholde virus. Vi gemmer aldrig personlige data i en cookie. Genau.dk følger dansk lovgivning og har udarbejdet denne cookiepolitik i henhold til “Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”Personoplysninger. 
Læs mere på https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=139279

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker bl.a. ved almindelig besøg på siden, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev / kurser eller kontakter os gennem en kontaktformular og derved registrerer dig med navn og adresse.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: 
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke undersider du klikker på. 
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb af kursusprodukter.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og it-etiske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt såvel som ulovligt bliver misbrugt, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer i uvedkommendes varetægt, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Formål
Oplysningerne bruges til at optimere den generelle brugeroplevelse
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
. Vi benytter herudover en lille håndfuld tredjepartsleverandører til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@genau.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Tredjeparter
Tredjeparter med adgang til cookies og information om brug af dette site:
Google Analytics

Hvor længe lever en cookie?

Nogle cookies slettes i samme øjeblik du forlader et website. Andre kan leve i flere år. De fleste cookies har en levetid på 12-24 måneder. Hver gang du genbesøger Genau.dk, forlænges perioden.

Cookies fra andre

Vi bruger cookies så brugerne får en så god oplevelse på websiden som muligt. I forhold til markedsføring arbejder vi hverken segmenteret eller på individuelt/IP-adresse niveau.
Vi anvender Google Analytics, GA, som sætter cookies til at samle generelt statistik om brugen – men ikke om brugerne. Vi sætter en cookie, der fortæller sitet om din browser kan vise javascript eller ej.

Slip af med cookies
for at få vejledning i, hvordan du undgår at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering. Her får du en advarsel om cookies eller hvordan du sletter de cookies, der ligger på din harddisk.
Men husk, at du mister en række fordele i forhold til brugervenligheden, hvis du ikke bruger cookies.

Vi beskytter persondata
Når du deler personlige(personhenførbare) informationer med Genau.dk som fx navn, telefonnummer, adresse eller mail, så sikrer vi dem, så de ikke kan bruges til andet end det  de oprindelige og nødvendige formål.
Personoplysninger bruges bl.a. til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Primært i forhold til kundehenvendelser, salg af kurser og udsendelse af nyhedsbreve indeholdende generelle nyheder og information som genau.dk finder relevant.

Det er kun relevante nøglepersoner hos  Genau.dk der har adgang til disse data. Der er indgået underdatabehandleraftaler mellem genau.dk og den danske webudbyder Gigahost, Google (Google Analytics) samt Mailchimp.
Genau.dk opbevarer ikke personlige data, uden at du som kunde har givet samtykke herom.
Personlige informationer, der er blevet indsendt til Genau.dk deles aldrig med tredjepart uden et forudgående samtykke.
Oplysninger kan dog blive overdraget til tredjeparter uden samtykke, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Nye retningslinjer i den digitale tidsalder

Den digitale udvikling sker meget hurtigt hvilket kræver løbende justeringer. Både lovgivningsmæssigt som jo i sidste ende skal sikre forbrugeren og en sund og fair konkurrence. 
Det betyder også, at der fra tid til anden kommer til at ske ændringer hvilket vi vil informere om på vores websites.