Genau.dk leder efter udvikler til kommende projekter

Vil du gerne prøve kræfter med nyeste trends inden for webudvikling, og har du styr på WordPress, PHP, Mysql, HTML5 etc., så send os straks et par linjer om dig selv!

Vi tænker,
At du måske er en freelancer/studerende, der søger udfordringer hvor dine færdigheder kommer til udtryk igennem seriøse projekter. Måden vi arbejder på er overvejende agil, og teamet består af en erfaren udvikler/projektleder samt en digital designer.

Du skal brænde for at udforske, afprøve og udvikle med de seneste digitale trends men stadigvæk med ‘best practise’ for øje. Nogle af opgaverne kommer til at bestå af at omsætte (konvertere) gammel kode på uddaterede systemer til moderne custom WordPress installationer. Kort sagt, du har de nyeste teknologier på fingerspidserne, men kan samtidig også arbejde struktureret og dokumenterende i forhold til de givne arbejdsopgaver.

Om at arbejde hos Genau.dk
At arbejde som udvikler hos Genau.dk bliver stimulerende, udfordrende og udviklende. Du kommer til at indgå som en vigtig del af vores team, hvor du – afhængig af opgaven – samarbejder tæt med os andre i udviklingsarbejdet. Du er ikke nødvendigvis ekspert i CMS’erne Drupal/WordPress, men praktisk erfaring og indgående kendskab herfra vil blive vægtet højt da disse CMS’er i dag udgør størstedelen af vores forretning og er i stadig vækst.

Erfaring med Github eller lignende og modul-udvikling til Drupal 8 samt udvikling af backends til håndtering af data til mobile apps er en stor fordel.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af specialudvikling af websites i WordPress, webapplikationer baseret på teknologier à la NodeJS/Express, Python, Django, Angular og React.

Vi forestiller os …

  • at du er super skarp til PHP og kender alt til MySQL og databaseopbygning
  • at du har stor erfaring med udvikling i diverse frameworks og CMS’erne WordPress og Drupal også seneste version 8
  • at du sværger til HTML5, CSS3 og JavaScript
  • at vi sammen skal “lege” med nogle build tools, som fx Gulp
  • at der arbejdes med versionering à la Git
  • at du skriver den gode, solide og afprøvede kode og står på mål for de løsninger du skaber.

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer. Derudover tilbyder vi en kontorplads på Rainmaking Loft – et kreativt og åbent  kontormiljø tæt på Operaen, Arkitektskolen og Christiania.

Er du ikke skræmt væk så send os en ansøgning og et CV på info@genau.dk og gerne med eksempler på noget af dit tidligere arbejde som du er stolt af.

Ansøgninger behandler vi i takt med vi modtager dem – men jo før des bedre. Tiltrædelse hurtigst muligt

Vil du arbejde sammen med os?
Vi er interesserede i at arbejde med dygtige og engagerede mennesker og herigennem udvide vores horisont. Viden og ikke mindst omsætning af viden er det vi skal leve af, også i fremtiden. 

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig 😉