Om Genau

/ɡəˈnaʊ̯/

Samarbejde & netværk

I forbindelse med udviklingsopgaver af en vis størrelse er det helt naturligt for os at trække på vores netværk. Samarbejder bidrager til ny indsigt og viden og sikrer dermed en naturlig udvikling personligt såvel forretningsmæssigt.

Om Genau

Genau består af et dedikeret team med fødderne plantet i krydsfeltet mellem nyskabelse, design og menneskelig interaktion.

Genau.dk har eksisteret som virksomhed siden den 6. oktober 2006 og blev grundlagt af Erik Wulf-Steen og Andreas Hagerman i forbindelse med studierne på IT-universitetet i København.

Første kunde var organisationen Diginet Øresund som fik udviklet et podcasting-CMS til brug for Øresundsregionens universiteter. Siden er opgaverne kommet til og veksler i dag mellem det nyskabende og mere traditionelle i form af klientopgaver inden for service, udvikling og undervisning i hjemmesidesystemerne Drupal og WordPress.

Vi har været med til at udvikle digitale koncepter og designløsninger fra tiden før smart phones og har selvfølgelig også selv været nødt til at omstille os til den ‘digitale transformation’ bl.a. via tilegnelse af nye “skills”, frameworks og samarbejdsværktøjer. Via direkte kontakt mellem vores kunder og samarbejdspartnere sikrer vi, at alle spørgsmål og opståede problemer bliver stillet direkte videre til udvikleren og løst prompte.

Genau drives af

Erik Wulf-Steen

Uddannelse: cand.it
Stilling: Digital designer & UX’er
Kontakt: erik@genau.dk
Skriv eller ring til os, så ta’r vi den derfra …  

 

Telefon: (+45) 27506481
Email: info@genau.dk

14 + 7 =