BeaconTime

Beacontime

BeaconTime er et mobilt og interaktivt læringsmiljø, hvor elever i grundskolen samarbejder omkring projektforløb på en ny og anderledes måde. BeaconTime er bygget op omkring en kombination af små bluetooth-sendere, “iBeacons” og GPS-koordinater, som kommunikerer med en app – BeaconTime appen.

Gennem appen får brugerne adgang til stedspecifikke læringsforløb så som ruter og opgaver og disse hentes ned fra “skyen” hvorefter de kan besvares gennem tekst og billeder. I denne sammenhæng er “skyen” en specialudviklet web-platform – udviklet i Drupal 8 og som håndterer alt hvad der har med brugere, oprettelse af læringsindhold, besvarelser, geo-data etc.

 

 

Custom backend med Drupal

Vi har stået bag udviklingen af selve platformen og har undervejs udviklet moduler, integration med Unity 3D samt opnået en betydelig erfaring inden for dette område.

Genau arbejder pt. på et projekt inden for Virtual Reality.

BeaconTime

Lanceret: Oktober 2015
Type: Konceptudvikling + Drupal backend
Kunde: Undervisningsministeriet

Vi var utroligt glade for samarbejdet – en proces hvor alle følte sig hørt og hvor de mange inputs blev omsat på bedste vis. Det er fedt med den store brugertilpasning. Løsningen bliver brugt i det daglige og har været med til at sætte gymnasiet på det store verdenskort!!

Twinkly.io

Skriv eller ring til os, så ta’r vi den derfra …  

Telefon: (+45) 27506481

Email: info@genau.dk

4 + 1 =