Grænseforeningen

Grænseforeningen

Genau har siden 2015 været fast tilknyttet Grænseforeningen og deres forskellige hjemmesider. Vi har stået for redesign samt migrering fra et komplekst multisite i Drupal 6 til en kombination af Drupal 8 og en række wordpress-hjemmesider.

Hjemmesiden Grænseforeningen.dk er hovedsiden hvorfra der linkes ud til de forskellige projekt- og undersider.

Via de forskellige hjemmesider kan Grænseforeningens ansatte og medlemmer fra forskellige lokalafdelinger kommunikere og vidensdele.

Grænseforeningen har været aktive på nettet i form af hjemmesider med tilhørende billed- og artikel-databaser, siden slutningen af 1990’erne. I dag udgør dette arkiv en vigtig funktion i forbindelse med vidensformidling af integration, kulturmøder og en masse historisk materiale i form af fotografier, levnedsskildringer etc. Det var derfor vigtigt at bevare dette indhold online og ikke starte forfra i forbindelse med en relancering af hjemmesiden.

Vi har stået for udviklingen af et nyt digitalt design som også har indbefattet at alle sites nu er responsive og optimerede til alle skærmstørrelser.

Løsning med Drupal og WordPress

Drupal er det oplagte system til store indholdsmængder og forskellige brugertyper (lokalforeninger, redaktører, administratorer).

En af de åbenlyse fordele var et mere fleksibelt og mindre sårbart setup, hvor de mindre hjemmesider nu fungerer uafhængigt af hovedsiden.

Genau står for løbende support, backup, opdateringer samt generel vedligeholdelse via en fast serviceaftale.

Grænseforeningen – for en åben danskhed

(Re)lanceret: September 2017

Type: Theming + Drupal multisite + WordPress

Kunde: Grænseforeningen – for en åben danskhed

Grænseforeningen

Skriv eller ring til os, så ta’r vi den derfra …  

Telefon: (+45) 27506481

Email: info@genau.dk

12 + 4 =