Rysensteen Gymnasium

Rysensteen Gymnasium

Rysensteen Gymnasiums hjemmeside er lavet med Drupal og blev lanceret i februar 2013. I september 2018 blev hjemmesiden relanceret med helt nyt design og en række opdateringer inden for brugervenlighed og generel performance.

Vores faste samarbejdspartner Anne von Holck fra Tegnestuen Trojka har stået for design og grafisk ledetråd, som  vi i Genau har stået for at omsætte til en digital løsning baseret på Drupal 8 – seneste version af vores foretrukne CMS.

Redesignet anno 2018 er holdt i hvad man kan kalde nordisk minimalisme og er optimeret til de helt små enheder også. Farverne er med til at skabe struktur logik samtidig med, at det også er en videreførsel af Gymnasiets faste farveskala.

Brugeroplevelsen har fået et gevaldigt løft via en række forbedringer. Blandt andet

  • Hurtigere loadtid
  • En mega-menu efter princippet “mobile first”, som giver et hurtigt overblik over alt indhold
  • Øget sikkerhed gennem https – S’et til sidst står for secure og er med til at få sitet til at rangere højere i søgemaskinerne

 

 

 

 

Website i Drupal

Genau er tilknyttet den daglige drift af hjemmesiden og er med til at sikre en stabil online tilstedeværelse. Af andre nye tiltag kan nævnes en ny tidslinje.  

Rysensteen Gymnasium 

Lanceret: September 2018 Type: Theming + Drupal Kunde: Rysensteen Gymnasium

Rysensteen Gymnasium

Har du lyst til at høre mere om projektet og de tekniske overvejesler bag projektet, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. 
Telefon: (+45) 27506481
Email: info@genau.dk

3 + 13 =