Kort og godt om WordPress

Open Source ..

Hvis du ønsker en hjemmeside/CMS-løsning, der er let at betjene og hvor design og funktionalitet følger med udviklingen er WordPress det rigtige valg. Der findes i tusindevis af plugins, designskabeloner og eksterne webservices der er med til at sikre et skarpt og tidssvarende produkt.

Systemet benyttes af alt lige fra bloggere, startups, kampagne- og eventhjemmesider og over til de største firmaer og medier world wide.

Denne hjemmeside kører også på WordPress med en kombination af Divi og vores eget tema.

 

%

Tæt ved 58 % af alle websites er bygget i WordPress

Verdens mest udbredte CMS …

WordPress er web-systemet som bruges til alt lige fra elegante og personlige porteføljer, event-hjemmesider med kant og wow-faktor til langt mere avancerede corporate websites, webshops med indbygget betalingsvindue etc.

Vi har udviklet løsninger med WordPress lige siden Genau åbnede dørene for mere end 10 år siden. Gang på gang bliver vi imponerede over alle de muligheder der følger med denne platform. Som CMS (Content Manage System) er WordPress det suverænt mest udbredte hvilket giver en række åbenlyse fordele. Det er både nemt at finde udviklere, få hjælp til akutte problemer og der udvikles hele tiden nye integrerbare funktionaliteter (plugins, services etc.) i takt med at fænomener og trends opstår. Det er som en maskine bygget af LEGO-klodser og som nemt kan videreudvikles og skaleres. genau.dk har selvfølgelig siden lanceringen i 2005 også været en WordPress-hjemmeside. Designet, teksterne og de forskellige plugins har vi skiftet løbende. Senest i august 2017.

Fordele ved WordPress
Stort plugin-bibliotek: Der er udviklet i tusindevis af plugins – funktionalitetsudvidelser, og teknisk set synes alt muligt. Langt de fleste WordPress plugins er gratis.

Brugervenlighed: Brugerinterfacet i WordPress er enormt intuitivt, selv for førstegangs-brugere. Du kan som bruger selv udskifte designskabelon (theme) tilføje et par plugins og være oppe at køre i løbet af få øjeblikke.

Stærke søgemaskine-egenskaber: Med plugins som Yoast og All in one SEO kommer du meget hurtigt frem på nettet – vel at mærke hvis du har noget interessant du vil ud med.

Nem at tilpasse: Designskabelonerne i WordPress er udviklet, så de nemt kan tilpasses og redesignes. Enhver med bare en smule forståelse for HTML og CSS kan skræddersy sin WordPress-hjemmeside så den opfylder et givent behov.

Fleksibilitet: WordPress kan bruges til en lang række forskellige ting – der er stort set ikke den hjemmeside, hvor man ikke ville kunne bruge WordPress. Det kunne fx være en web-shop, det nye YouTube, CV-hjemmeside eller måske en nyhedsblog.

Sikkerhed: Systemet sikkerhedsopdateres direkte fra kontrolpanelet.

Kontakt os og hør om WordPress kunne passe ind i dit it-landskab.

Skriv eller ring til os, så ta’r vi den derfra …
Du kan også komme på kursus. Læs mere

 

WordPress-kurser

2020

Vinter/forår

NB! Grundet pandemien er alle forårets kurser indtil videre sat på pause og det er ikke muligt at tilmelde sig.

15. apr:      Webredaktør – modul 1
16. apr:      Superbruger – modul 2

13. maj:      Webredaktør – modul 1
14. maj:      Superbruger – modul 2

10. jun:      Webredaktør – modul 1
11. jun:      Superbruger – modul 2
 

For mere info kontakt os på kursus@genau.dk
eller på telefon +45 27 50 64 81

Telefon: (+45) 27506481

Email: info@genau.dk

5 + 5 =